GYIK

Minden iskola és tanfolyam megtalálható az oldalon?

Az oldalra a tanfolyamokat és az iskolák adatait maguk az iskolák töltik fel, a Képzésnet mindenben segíti őket, hogy a megjelenés minél egyszerűbb legyen. Célunk a teljes kínálat megjelenítése.

Mi van, ha nem találok meg egy tanfolyamot?

Kérjük, ha nem talált meg az oldalon egy Ön által ismert tanfolyamot/iskolát, írjon az info@kepzesnet.hu emailcímre és mi feltöltjük azt. Segítségét előre is köszönjük!

A részletes keresésben megadott paraméterek alapján nem talált tanfolyamot az oldal.

Valószínűleg nincs ilyen képzés, a legkevésbé fontos paramétert hagyja el és indítson új keresést.

A lakhelyemhez legközelebbi iskolát keresem. 

A térképes kereső oldalon térképen megjelenítve választhat a tanfolyamok közül.

Kik írhatnak értékeléseket az iskolákról?

Értékeléseket kizárólag az iskola tanfolyamait elvégzők írhatnak, így azok valóban reális képet nyújtanak. Épp ezért az oldal látogatóinak nincs is módjukban értékelni, hiszen így visszaélésre, vagy esetleg önreklámra lenne lehetőség.

Én hogyan írhatnék véleményt?

Ha elvégezte az oldalunkon keresztül talált tanfolyamot, akkor egy emailt kap tőlünk, amelyben felkérjük, hogy írja meg véleményét. Kizárólag így keletkező értékeléseket talál az oldalon.

Iskolaként hogyan használjam az admin oldalt?

A regisztrációkor megadott emialre kap tőlünk egy jelszót, azzal tud itt belépni az admin rendszerbe: http://www.kepzesnet.hu/iskolaknak bal oldalon fent. Vagy a megadott emailre új jelszót is kérhet, ha nem találja.

Belépéskor az összesített statisztikát, kattintás számot látja, Az első, a képzések menüpontban, jobb fent tud új képzést/tárgyat felvinni. Itt az adott képzésre érkezett kattintásszámot is megnézheti.

Mivel az oldalon keresztül is lehet jelentkezőket gyűjteni, így őket a jelentkezők menüpontban nézheti meg.

Az iskola adatait pedig az adataim menüpontban változtathatja meg.