EFEB Felnőttoktatási Központ EFEB Felnőttoktatási Központ

Budapest megye
1114 Budapest XI., Villányi út 5-7.

Az iskola tanfolyamai

Közbeszerzési referens tanfolyam, Budapest XI.

1970.01.01-től
Megnézem 134 800 Ft
124 810 Ft

Kutyakozmetikus tanfolyam, Budapest XI.

1970.01.01-től
Megnézem 189 810 Ft
174 810 Ft

Kutyakozmetikus tanfolyam / már az ÚJ OKJ szerint, Budapest XIII.

1970.01.01-től
Megnézem 189 400 Ft
174 810 Ft

Iskola összesített értékelése

  • Csak a tanfolyamot elvégzők értékelhetik a tanfolyamokat
  • Az értékelést egy független fél - mi - kérjük be, így valós véleményen alapulnak.
Megnézem az értékeléseket

EFEB Felnőttoktatási Központ bemutatkozása

Nagy örömünkre szolgál, hogy képzéseink felkeltették érdeklődését, részletes programfüzetünkkel szeretnénk segítségére lenni, hogy minden szükséges információ birtokában tudja meghozni az Önnek legmegfelelőbb döntést. Akarjuk, nem akarjuk, néhány éve új szavakkal és új fogalmakkal ismerkedünk: élethosszig tartó tanulás, szakmai és személyes kompetenciák, munkaerő-piaci verseny, karriertervezés. A rendszerváltozást követően, a piacgazdaság egyre erőteljesebb térnyerésével drámai gyorsasággal változott meg körülöttünk a gazdasági környezet. A folyamatos szakmai fejlődés, a személyes tudásbázis gyarapításának szükségessége mára olyan meghatározó igények lettek, amelyeknek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az egyre gyorsabban változó követelményekhez való alkalmazkodás képessége a munkaerőpiacon létkérdéssé vált. Az új XXI. század azzal köszöntött ránk, hogy valamennyiünket szembesített azzal, hogy a tudás a legjobb befektetés. Aki képtelen megújulni, nem tud rugalmasan gondolkodni, nem tud önmaga számára újabb és újabb célokat kitűzni, és nem tud saját céljainak megvalósítására tudatosan felkészülni, az önmaga alatt vágja a fát. Ez mindenki számára rendkívül nagy nyomás, mert a sokat hangoztatott ”élethosszig tartó tanulás” szisztéma nem csupán egy tetszetős, divatos kifejezés, hanem nagyon kemény követelmény. Talán eddig még bele sem gondoltunk, de soha ezelőtt az emberiség történetében, egyetlen egy generáció sem szembesült azzal, hogy valóban élete végéig kelljen majd tanulnia. Ehhez kínál – a közel 15 éves tapasztalattal rendelkező EFEB Felnőttoktatási Központ - olyan színvonalas képzéseket, melyek megfelelnek a jövő elvárásainak. Sikeres jövőt kívánunk Önnek!

Nádor Balázs ügyvezető igazgató

EFEB Felnőttoktatási Központ

Tovább az iskola oldalára »

EFEB Felnőttoktatási Központ értékelései

2015. 04. 20. Kinga
Én 3 képzőt és tanfolyamot is kipróbáltam, amíg gyesen voltam és velük voltam megelégedve. Jobban segítettek, mint a többiek, igaz a tesztekben voltak hibák. Ezzel együtt én elégedett voltam.
2015. 02. 08. Anna
Én jártam szakács tanfolyamra jártam, és tényleg elégedett voltam. Teljesen korrekt volt az oktatás, ráadásul gyakorlatias tudást kaptam:)
Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!
2014. 11. 19. Mária
Több tanfolyamot is végeztem, mérlegképes, és nagyon meg voltam elégedve, jó volt a tanár is, a hozzáállásuk is.
2014. 01. 28. Vali
Meg voltam elégedve, jó szakemberek tanítottak, jó volt az óra, érdekes, mindenki segítőkész volt, bár nekem egy kicsit sok volt az elméleti rész.
2014. 01. 12. Ági27
Én 2 tanfolyamot is elvégeztem az EFEB-nél. Az egyiket E-learning formájában (EU pályázatíró), a másikat hagyományos módon szombatonként (közbeszerzési referens). Nálunk nagyon segítőkészek voltak a szervezők és a tanárok is.