Focus Oktatás Focus Oktatás

Budapest megye
1139 Budapest XIII., Frangepán utca 3.

Az iskola tanfolyamai

Grafikus, Budapest XIII.

1970.01.01-től
Megnézem 357 700 Ft
249 700 Ft

Gyümölcspálinka-gyártó, Budapest XIII.

1970.01.01-től
Megnézem 212 850 Ft
124 850 Ft

Iskola összesített értékelése

  • Csak a tanfolyamot elvégzők értékelhetik a tanfolyamokat
  • Az értékelést egy független fél - mi - kérjük be, így valós véleményen alapulnak.
Megnézem az értékeléseket

Focus Oktatás bemutatkozása

Minőségi OKJ-s tanfolyamok Budapesten a XIII. kerületben.

KÉPZÉSEK TÍPUSA:

Képzéseinket az oktatás intenzitása szerint csoportosítjuk. Ezen szempontok szerint a Résztvevők választhatnak a hétközi, hétvégi és intenzív tanfolyamaink közül. Az egyes képzések pontos időbeosztásáról honlapunkon a tanfolyamok leírásánál tájékozódhat vagy ügyfélszolgálati munkatársunknál.

Hétközi: heti 2×4 tanórás képzések, délelőtt 9:00 órai, illetve délután 17:00 órai kezdéssel

Hétvégi: alkalmanként 8 tanórás képzések, kéthetente szombaton 9:00 órától vagy kéthetente szombaton és vasárnap 9:00 órától

Intenzív: munkanapokon 4 tanóra. délelőtt 9:00 órai, illetve délután 17 órai kezdéssel

KÉPZÉS HELYSZÍNE:

Elméleti képzés: Budapesten a XIII. kerületben, a 3-as metró vonalától 5 percre található korszerű, projektorral szerelt tantermekben.

Gyakorlati képzés: szakképzés típusától függően demonstrációs teremben Budapesten a XIII. kerületben, a 3-as metró vonalától 5 percre vagy külső gyakorlati helyszínen.

ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATOK:

Egészségügyi alkalmasság annak az orvosi szakvéleményre alapozott megállapítása, hogy a szakképzésbe bekapcsolódni szándékozó személy testi adottságai, egészségi és pszichikai állapota alapján képes önmaga és mások veszélyeztetése nélkül a választott szakma szerinti tevékenység, foglalkozás gyakorlására és a szakmai vizsgára való felkészülésre (háziorvos adja ki)

Pályaalkalmassági vizsgálat: előzetes pályaalkalmassági vizsgálatot kell végezni a szakképzésre felvételizőknek, ahol az OKJ. képzés szerint a szakképzés megkezdése pályaalkalmassági követelményekhez kötött (a képző intézmény végzi)

Szakmai alkalmassági vizsgálat: előzetes szakmai alkalmassági vizsgálatot kell végezni a szakképzésre felvételizőknek, ahol az OKJ. képzés szerint a szakképzés megszerzése szakmai alkalmassági követelményekhez kötött (foglalkoztatás-egészségügyi szakember adja ki)

Tovább az iskola oldalára »