Ruander Oktatóközpont Ruander Oktatóközpont

Budapest megye
1139 Budapest XIII., Frangepán utca 3.

Az iskola tanfolyamai

Webfejlesztő tanfolyam, Budapest XIII.

1970.01.01-től
Megnézem 196 000 Ft
169 000 Ft

Webprogramozó tanfolyam, Budapest XIII.

1970.01.01-től
Megnézem 89 000 Ft
79 000 Ft

iPhone fejlesztő tanfolyam, Budapest XIII.

1970.01.01-től
Megnézem 120 000 Ft

Iskola összesített értékelése

 • Csak a tanfolyamot elvégzők értékelhetik a tanfolyamokat
 • Az értékelést egy független fél - mi - kérjük be, így valós véleményen alapulnak.
Megnézem az értékeléseket

Ruander Oktatóközpont bemutatkozása

2003 óta foglalkozunk informatika oktatással, cégünk Engedélyezett Felnőttképzési Intézmény. Tanfolyamainkat folyamatosan indítjuk, nappali, esti, hétvégi időpontokban.

A RUANDER egy olyan Akkreditált Oktatási Intézmény, amely a vállalkozások és szervezetek elsősorban informatikai igényeinek és céljainak hatékony és magas szintű megvalósítását tűzte ki céljául. Oktatóink szakirányú diplomával, nemzetközi minősítésekkel, oktatási, felnőttképzési gyakorlattal rendelkező szakemberek. Fő profilunk a céges, csoportos képzések megvalósítása, tantermi, vagy kihelyezett formában Magyarország teljes területén.

SZOLGÁLTATÁSAINK

 • 1. Oktatás
  • 1.1.Informatika: Informatikai oktatások a végfelhasználó képzésektől a mérnöki szintig. Oktatásaink a legmodernebb és leghatékonyabb nemzetközi módszertanok alapján kerül lebonyolításra. A szervezeti igények alapján a modulrendszerű tematikákból összeállítjuk és lebonyolítjuk az vállalat informatikai stratégiai céljainak legmegfelelőbb oktatást, az ország bármely területén. Az oktatáshoz szükséges mobil hardvereket, szoftvereket szükség esetén tudjuk biztosítani.

  • 1.2.Nyelv: nyelvi képzések a csoportos kezdőtől, a face-to-face coaching szolgáltatásig. Speciális nyelvtanfolyamok lebonyolítása az üzleti levelezéshez és társalgáshoz, szintfelméréssel, csoportbesorolással, a tudásanyag növekedésének folyamatos ellenőrzésével, mérésével. Nyelvvizsgák szervezése, garanciával.

  • 1.3.Vezetőképző tanfolyamok és tréningek: vezetői, értékesítési, ügyfélszolgálati tréningek személyre szabott, egyedi tematikával. Csapatépítő tréningek lebonyolítása, több éves tapasztalattal.

  • 1.4.Coaching
   executive / vezetői coaching
   placement / új munkatárs integrálását támogató coaching
   life / életvezetést támogató coaching
   skill / készségfejlesztő coaching
   célkereső coaching
   problémamegoldó coaching
   önértékelést támogató coaching
   konfliktuskezelő coaching
   teljesítményt támogató coaching
   tehetségkutató coaching

  • 1.5.OKJ szakképzések
   Államilag elismert OKJ-s bizonyítványt nyújtó szakképesítések megszerzésére irányuló szakmai tanfolyamok szervezése, elsősorban új szakmát tanulni vágyó résztvevőink részére.

OKTATÁS

Képzési megoldások

 • -Kihelyezett képzések 
  Az oktatás a cég telephelyén zajlik, így a résztvevők a megszokott környezetben, gépparkon sajátíthatják el a kívánt képzés anyagát. Jelen képzés esetén az időbeosztás teljesen rugalmas, alakítva a résztvevők munkaidejéhez. Igény esetén, a képzés céljának egyeztetése után előzetes szintfelmérő feladatok segítségével egyéni tematikát készítünk.

 • -Tantermi képzések
  Jelen formában a tanfolyam saját tantermeinkben zajlik.
  9db informatika tantermünk folyamatosan a legújabb eszközökkel (projektor, géppark, fehér tábla, folyamatos szélessávú internet) ellátott, a 10fős teremtől a 30főig megtalálható.

Tovább az iskola oldalára »