Idősgondozó képzés

Budapest megye
1093 Budapest IX., Lónyay u. 41. fem 6.

Tanfolyam jellemzői

  • Tanfolyam óraszáma: 12
  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: Nem szükséges iskolai végzettség
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok:
  • Képzés formája: csoportos, távoktatás, esti, hétvégi

Iskola összesített értékelése

35 900 Ft
0 Ft
0 Ft
áraink bruttó árak

A Best-Work Kft. immár 15 éve működteti a Micimackó Bébiszitter- és Idősgondozó Szolgálatát. Ez idő alatt több, mint 16 ezer alkalmazottat igénylőnk elégedett szolgáltatásainkkal.

Csapatunk kultúrált, képzett és leinformált tagjait a közös felkészülés után tanúsítvánnyal, azaz oklevéllel látjuk el, amely igazolja, hogy szerződésben van nálunk, és ez egyben referenciája is, hogy szakmailag megbízható. Utóbbiról – írásbeli vizsga keretén belül – meg is győződünk, illetve a közép- vagy felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező kolléganőink vizsgamentességet kapnak!

Természetesen, a felkészüléshez szükséges jegyzeteket a jelöltjeink rendelkezésére bocsátjuk, és intenzív konzultációkkal segítjük a közös munkára való felkészülést. Egészségügyi és erkölcsi szempontból is alkalmasnak kell lenni a feladat elvégzésére.

A felkészítőnk díja 35.900.- Ft, amelyre részletfizetés is igényelhető. A képzés mellé egy 6 hónapos, díjmentes Munkaerő-közvetítői Szerződés jár, ami azt jelenti, hogy cégünk sem a családtól, sem a kollégáinktól nem kér jutalékot a későbbiek folyamán! Tájékoztatásul közöljük, hogy kollégáink visszajelzései azt mutatják, változóan 600.- és 1.500.- Ft közötti óradíjakért vállalnak a családoknál gyermekgondozást.