Óvodai dajka + ajándék Családi napközi vezető Zalaegerszeg

Budapest megye
1093 Budapest IX., Lónyay u. 41. fem 6.

Tanfolyam jellemzői

  • Tanfolyam óraszáma: 130
  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: 8. évfolyam elvégzése után
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok: péntek 14:00-18:00
  • Képzés formája: távoktatás

Iskola összesített értékelése

75 000 Ft
0 Ft
0 Ft
114 000 Ft
áraink bruttó árak

 Csana képzés - Figyelem, most ajándék  Szerezz két szakmát egy áráért!   A családi napközit a működtető saját otthonában, vagy más, e célra kialakított helyiségben működtetheti. A családi napköziben legfeljebb 5-7 gyermek helyezhető el. A családi napköziben szolgáltatást nyújtó számára szakképesítés megszerzése nincs előírva, viszont egy – jogszabályban meghatározott tartalmú – felkészítő tanfolyamot eredményesen el kell végeznie, ez a Családi napközi működtetője tanfolyam, melyet oktatási intézményünk ajánl.

A képzés anyaga tartalmazza a családi napközi működtetési és finanszírozási módjait, az engedélyezés és működés jogi hátterét és a gyermekekkel való munkához szükséges pedagógiai, pszichológiai és egészségtani ismereteket.

Tandíj

Részletfizetés lehetséges!

A tanfolyam ideje: 2 hónap.

A képzés során a résztvevő ismereteket szerez a családi napközi alapításának feltételeiről, annak működtetéséről, jogi szabályozásáról, dokumentációjáról.

A képzéssel önálló munkahelyteremtési lehetőség (érdekképviselettel) jár, valamint a résztvevők közül, a családi napközit létrehozókat egyéni marketing lehetőségekkel támogatja a 15 éves múltra visszatekintő Micimackó Bébiszitter- és Idősgondozó Szolgálatunk!

A bébiszitter végzettséget most ajándékba adja intézményünk, mely ez esetben díjmentes munkaerő közvetítői szerződés megkötésére nem jogosít, erről bővebb információért forduljon oktatásszervezőnkhöz.

bővebb info, képzési háló :