Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam- ONLINE

Budapest megye
1114 Budapest XI., Villányi út 5-7.

Tanfolyam jellemzői

  • OKJ kód: 55 344 01
  • Részletfizetés, kedvezmény
  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: 10. évfolyam elvégzése után
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok: hétfő 17:00-20:00, szerda 17:00-20:00, szombat 09:00-15:30
  • Képzés formája: e-learning, online
  • Vizsgaközpont is

Iskola összesített értékelése

60 670 Ft
24 900 Ft
0 Ft
92 311 Ft
áraink bruttó árak

A kiskereskedelemben egyre nagyobb szerephez jutnak a szakáruházak, így többek között az élelmiszer, a vegyi áru és a szórakoztatóipari szaküzletek, ahol megfelelő képesítéssel és ismeretekkel rendelkező kollégákra van szükség. Ráadásul válság ide, válság oda, a vásárlók arra törekednek, hogy a legalapvetőbb árucikkben, a minőségi élelmiszerben ne szenvedjenek hiányt, ezért jövedelmük egyre növekvő hányadát élelmiszerboltokban költik el. A különböző médiumokban megjelenő reklámok szintén egyre hangsúlyosabban foglalkoznak az egészséges élelmiszerekkel, divatba jöttek a biocikkek, a gyógynövények – a fogyasztók keresik az újdonságokat és a természetes összetevőkkel rendelkező árukat.

helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19

ütemezés: e-learning

tanfolyam hossza: 3 hónap

heti időpontok: egyéni beosztás szerint

tanfolyamon való részvételi feltétel:

A tanfolyamon való részvétel feltétele: betöltött 16. életév.

A tanfolyamot nálunk végzők INGYENES modulzáró vizsgát tehetnek. A sikeres modulzáró vizsgákkal rendelkezők az EFEB Tréning Kft. szervezésében OKJ-s szakmai vizsgán vehetnek részt.

A vizsgán való részvétel további feltételei: általános iskolai végzettség és egészségügyi alkalmasság. 

Személyes megjelenésre, csak a tanfolyam lezárását követő OKJ-s szakmai vizsgán van szükség.

A képzés komoly előnye, hogy a kiskereskedelmi ismeretek egyéb eladói szakmák esetében is hasznosíthatók, így a végzett hallgatók könnyen átképezhetik magukat bármilyen eladói munkakör betöltésére. Mindemellett diákjaink bizonyítványuk birtokában más jellegű üzletekben is munkát vállalhatnak vagy saját boltot is nyithatnak. 

Az élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó OKJ szakképesítés birtokában az alábbi munkakörökre pályázhat: Bolti eladó, Élelmiszer- és vegyiáru-eladó, Gyógynövény eladó, Zöldség-, gyümölcs eladó, ABC-eladó, Áruházi eladó, Eladó, fűszerüzlet ,Eladó, szupermarket, Élelmiszer eladó, Élelmiszerbolti eladó

Tanfolyami tájékoztató

A tananyag három tananyagegységet tartalmazza, melyeknek elsajátítására 3 hónap áll rendelkezésre. A leckék végén található tesztet 80%-ban kell teljesítenie a résztvevőnek ahhoz, hogy továbbléphessen a következő leckére. A tanfolyam akkor tekinthető befejezettnek, ha a tananyaghoz tartozó teszteket és a három tananyagzáró vizsgát sikeresen teljesítette.

A modulzáró vizsgák minimum követelménye 51%.

Szakmai tárgyak:

10025-12 A kereskedelmi egység működtetése

11507-12 Az áruforgalom lebonyolítása

10028-12 Az élelmiszerek, vegyi áruk és gyógynövények forgalmazása