Európai Úniós pályázatíró tanfolyam- ONLINE

Budapest megye
1114 Budapest XI., Villányi út 5-7.

Tanfolyam jellemzői

  • Részletfizetés, kedvezmény
  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: Érettségivel
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok: hétfő 17:00-20:00, szerda 17:00-20:00, szombat 09:00-15:30
  • Képzés formája: esti, hétvégi
  • Vizsgaközpont is

Iskola összesített értékelése

52 970 Ft
0 Ft
0 Ft
55 920 Ft
áraink bruttó árak

A vállalkozások, települések, állami szervezetek versenyképességének növelésében egyre fontosabb szerep jut az uniós forrásoknak, amelyek valóban az európai közösséget szolgáló programok, beruházások, egyéb fejlesztések megvalósításához járulhatnak hozzá. Akár saját cég vezetőjeként, akár vállalati vagy önkormányzati alkalmazottként, a pályázatírás manapság kikerülhetetlen terület, hiszen ez az adott vállalkozás, közintézmény sikeresebb működésének, fejlődésének a záloga. Az a gazdálkodó szervezet, amely nem rendelkezik kellő szakértelemmel ahhoz, hogy hozzáférhessen a pályázati források valamelyikéhez, konkurenseivel szemben versenyhátrányba kerülhet.

Időtartam: 1 hónap, a jelentkezés után a tanfolyam azonnal elkezdhető

Helyszín: ONLINE

Tanfolyami napok: egyéni beosztás szerint

Ütemezés: Egyéni beosztás

A kurzus elsődleges célkitűzése, hogy hallgatóink elsajátítsák az Európai Unió forrásaihoz, alapjaihoz kapcsolódó alapvető ismereteket és pályázatírási technikákat, gyakorlati készség szintjén pedig begyakorolják a hatékony módszereket, amelyek alapján képesek lesznek sikeres pályázati dokumentációt készíteni az uniós és hazai támogatások lehívására megbízójuk, szervezetük, intézményük részére. A tanulók nem csupán elméleti ismereteket sajátítanak el, hanem komplex pályázati dokumentáció összeállítására is képessé válnak a gyakorlatban, hogy a folyamatban lévő és az újonnan induló pályázati forrásokat minél hatékonyabban felhasználhassák.

A képzések házi vizsgával zárulnak. A sikeres vizsgát követően a képzés elvégzéséről EFEB Európai uniós pályázatíró tanúsítványt állítunk ki.

Az Európai Uniós pályázatíró tanfolyamhoz rendelt tananyag egy Internetes felületen érhető el, ahová a hallgatók a szerződés megkötését követően kapnak belépési kódot és jelszót. A modulhoz tartozó leckéket és modulvizsgát is ezen a felületen keresztül tudják kitölteni. Ha valakinek oktató segítségre van szüksége a felmerülő kérdések megválaszolására akkor a modulhoz rendelt vezető oktatóval fel tudja venni a kapcsolatot a rendszeren keresztül. Személyes megjelenés a tanfolyam során nem szükséges a beadandó pályázatot is elektronikusan kell eljuttatni a vezető oktatónak, Ha a két modulvizsga és a pályázat is sikeres a Tanúsítványt postázzuk a hallgatók részére.