Európai Úniós pályázatíró tanfolyam- XI kerület

Budapest megye
1114 Budapest XI., Villányi út 5-7.

Tanfolyam jellemzői

  • Részletfizetés, kedvezmény
  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: 10. évfolyam elvégzése után
  • Tanár: Lökkös Tibor
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok: hétfő 17:00-20:00, szerda 17:00-20:00, szombat 09:00-15:30, vasárnap 09:00-15:30
  • Képzés formája: csoportos, esti, hétvégi
  • Vizsgaközpont is

Iskola összesített értékelése

58 410 Ft
0 Ft
0 Ft
64 900 Ft
áraink bruttó árak

A vállalkozások, települések, állami szervezetek versenyképességének növelésében egyre fontosabb szerep jut az uniós forrásoknak, amelyek valóban az európai közösséget szolgáló programok, beruházások, egyéb fejlesztések megvalósításához járulhatnak hozzá. Akár saját cég vezetőjeként, akár vállalati vagy önkormányzati alkalmazottként, a pályázatírás manapság kikerülhetetlen terület, hiszen ez az adott vállalkozás, közintézmény sikeresebb működésének, fejlődésének a záloga. Az a gazdálkodó szervezet, amely nem rendelkezik kellő szakértelemmel ahhoz, hogy hozzáférhessen a pályázati források valamelyikéhez, konkurenseivel szemben versenyhátrányba kerülhet.

a Június6.i tanfolymunk elindult, még 4 becsatlakozási lehetőség.

A tanfolyam e-learning formájában is elvégezhető.

Időtartam: 1 hónap

Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.

Tanfolyami napok: vasárnaponként 9-15:30

Ütemezés: hetente

A kurzus elsődleges célkitűzése, hogy hallgatóink elsajátítsák az Európai Unió forrásaihoz, alapjaihoz kapcsolódó alapvető ismereteket és pályázatírási technikákat, gyakorlati készség szintjén pedig begyakorolják a hatékony módszereket, amelyek alapján képesek lesznek sikeres pályázati dokumentációt készíteni az uniós és hazai támogatások lehívására megbízójuk, szervezetük, intézményük részére. A tanulók nem csupán elméleti ismereteket sajátítanak el, hanem komplex pályázati dokumentáció összeállítására is képessé válnak a gyakorlatban, hogy a folyamatban lévő és az újonnan induló pályázati forrásokat minél hatékonyabban felhasználhassák.

A képzések házi vizsgával zárulnak. A sikeres vizsgát követően a képzés elvégzéséről EFEB Európai uniós pályázatíró tanúsítványt állítunk ki.