Haladó szintű kortárs művészfotó tanfolyam

Budapest megye
1143 Budapest XIV., Semsey Andor utca 25

Tanfolyam jellemzői

  • Tanfolyam óraszáma: 110
  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: Nem szükséges iskolai végzettség
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok:
  • Képzés formája: csoportos

Iskola összesített értékelése

99 800 Ft
0 Ft
0 Ft
áraink bruttó árak

Művészfotó tanfolyamunkon elsajátíthatja a kreatív és alkotó kortárs fényképezés fortélyait, tisztában lesz a különleges technikák alkalmazásával, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat a legmagasabb színvonalon alkotó és oktató - nemzetközileg is elismert - fotográfusok tartják. A fotótanfolyam kifejezetten a digitális és analóg fotóművészet etikai és formai szabályainak megfelelően vezeti be hallgatóit a szakma legrejtettebb titkaiba.

 

Fontos számunkra a művészet iránti elkötelezettség, a kortárs fotográfia szeretete és a kreativitás formálása. Nálunk nem csak helyesen tanul meg exponálni, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fények és árnyékok csodálatos világának megörökítését. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és gyakorlati fényképezések alkalmával a tanulók minél inkább kedvüket leljék a művészi alkotások létrehozatalában.

A fotós tanfolyam kiemelten foglalkozik a digitális fotográfia szakmai fogásaival. A kreatív kompozíciós szabályok elsajátítására az elméleti és gyakorlati foglalkozások mellett a külön képértékelések, képelemzések adják a legmegfelelőbb megoldást.

Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a kortárs táncművészeti-, színházi-, riport- és szociofotó, zsánerportré, infra tájképek, hosszú expozíciós kreatív esti felvételek készítésének titkait, a művészi modell- és a kreatív divatfényképezés fortélyait. A fotótanfolyam - a szép, esztétikus felvételek készítésén túl - lehetőséget nyújt jó hangulatú együttlétekre, baráti kapcsolatok kialakítására.

Tanáraink:  (fotóművész),  (AFIAP fotóművész),  (EFIAP fotóművész, hivatásos fotográfus),  (EFIAP fotóművész, művészeti vezető)  fotoriporter (MTI)  (Photoshop),  (AFIAP fotóművész,  Martin fotográfus és  fotóművész.

 

A fotós tanfolyam szakmai partnerei: A Mozdualtművészeti Stúdió, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Táncszínház.

A haladó szintű kortárs fotóművészeti tanfolyamra a fotográfia alapjaiban már jártas leendő hallgatók jelentkezését várjuk!


Fotótanfolyam helyszíne: Budapest, XIV. Semsey Andor utca 25.

Elméleti foglalkozások: 50-60 óra (15 alkalom), az elméleti órák 18:00-tól este 21:00-igGyakorlati foglalkozások: 50-60 óra külső helyszíneken (8 alkalom), a gyakorlatok hétvégenként szombat vagy vasárnap (fél-, illetve egész naposak)

Konzultáció: A gyakorlatok között képértékeléseket tartunk és konzultációs lehetőséget biztosítunk.