Haladó szintű természetfotó tanfolyam

Budapest megye
1143 Budapest XIV., Semsey Andor utca 25

Tanfolyam jellemzői

  • Tanfolyam óraszáma: 140
  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: Nem szükséges iskolai végzettség
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok: szombat 09:00-17:00
  • Képzés formája: csoportos

Iskola összesített értékelése

117 000 Ft
0 Ft
0 Ft
áraink bruttó árak

Tanuljon a  szerkesztőitől! A  Kiadó Kft. munkatársainak és a fotós iskola oktatóinak írásait megnézheti a ban.

Professzionális természetfotó iskolánkban elsajátíthatja a Wildlife természetfotózás fortélyait, technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális természetfényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően.
 

Fontos számunkra a természet szeretete és a szemléletformálás, hiszen nélküle nem érthetjük meg az állatok viselkedését és életét.

A Canon Hungária,a Nikon Magyarország és az Olympus Magyarország jóvoltából az elérhetetlennek tűnő eszközöket már nemcsak a lapok hasábjain nézegethetik, hanem élőben is kipróbálhatják.

Legfőbb célunk, hogy az elméleti és gyakorlati (terep) fényképezés közben a tanulók minél inkább sikereket érjenek el és kedvüket leljék a természet fotózásában. A fotótanfolyam kiemelten foglalkozik a digitális természetfényképezés szakmai fogásaival, tippek-trükkök és különleges praktikák bemutatásával.

A profi fogások és kompozíciós szabályok elsajátítására a gyakorlati órák utáni, külön képértékelések adják a legmegfelelőbb megoldást. 

Tanítványaink a terepgyakorlatokon elsajátíthatják a madár, nagyvad, makró, táj és növény fényképezés minden fortélyát és technikáját.

A profi természetfotó kurzus meghatározott létszámmal, minimum 12, maximum 14 fővel indul el. A  elvégzéséhez feltétlenül szükséges saját fotófelszerelés.

A kurzus résztvevőinek, a terepgyakorlatok idejére – külön térítés nélkül – korlátozott számban tudunk biztosítani szuper-teleobjektíveket. A Canon Hungária, a Camera Kft, a Nikon Magyarország és az Olympus Magyarország jóvoltából.
 

Tanáraink:  (asztro-fényképész),  (természetfotós),  fotóművész (hivatásos természetfotós,  elnöke),  fotóművész (hivatásos természetfotós),  fotóművész (hivatásos természetfotós),  (búvár és természetfotós, (természetfotós),  (természetfotós).
Előadók: Lató Péter (Canon specialista), Kaszás Gergő (Nikon specialista).

A professzionális mesterkurzusra a természetfotózás alapjaiban már jártas leendő hallgatók jelentkezését várjuk!


Fotótanfolyam helyszíne: Budapest, XIV. Semsey Andor utca 25.
 

Elméleti foglalkozások: 50-60 óra (14 alkalom), az elméleti órák 18:00-tól este 21.00-ig

Gyakorlati foglalkozások: kb.80 óra külső helyszíneken (7 alkalom), a gyakorlatok hétvégenként, szombat vagy vasárnap (egész napos illetve félnapos)
A gyakorlatok közül 3 alkalommal lesfotózási lehetőséggel. 

Konzultáció: A gyakorlatok között képértékeléseket és konzultációs lehetőséget biztosítunk.