Kezdő szintű természetfotó tanfolyam

Budapest megye
1143 Budapest XIV., Semsey Andor utca 25

Tanfolyam jellemzői

  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: Nem szükséges iskolai végzettség
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok:
  • Képzés formája: csoportos

Iskola összesített értékelése

94 000 Ft
0 Ft
0 Ft
áraink bruttó árak

Tanuljon a  szerkesztőitől! A  Kiadó Kft. munkatársainak és a fotós iskola oktatóinak írásait megnézheti a ban.

Természetfotó iskolánkban elsajátíthatja a fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk Önnek a természetfényképezés alapvető technikáját elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális természetfényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően.
 

Fontos számunkra a természet szeretete és a szemléletformálás. A  célja, hogy az elméleti és gyakorlati (terep) fényképezés közben a tanulók minél inkább kedvüket leljék a természet megörökítésében.

A fotótanfolyam kiemelten foglalkozik a digitális természetfényképezés szakmai fogásaival, etikai kérdéseivel. Az alap kompozíciós szabályok elsajátítására (3-4 elméleti óra után), külön képértékelések, képelemzések adják a legmegfelelőbb megoldást.

Tanítványaink a terepgyakorlatokon elsajátíthatják a táj, növény, makró és állat fényképezés alapjait. A fotós tanfolyam szép, esztétikus felvételek készítésére, e mellett jó hangulatú együttlétekre és baráti kapcsolatok kialakítására nyújt lehetőséget.
 

Fotótanfolyamunk partnere a Camera Kft, a DigitCam Kft, az Artwork Photo, a Stúdióline Kft és a Microsat kft. A fotós tanfolyam ideje alatt jelentős kedvezményeket kapnak tanítványaink a szaküzletekben.

A kezdő természetfotós tanfolyamra a lelkes amatőrök és teljesen kezdő hallgatók jelentkezését várjuk.


Fotótanfolyam helyszíne: Budapest, XIV. Semsey Andor utca 25.

Elméleti foglalkozások: 45-60 óra (15 alkalom), az elméleti órák 18:00-tól este 21.00-ig
 

Gyakorlati foglalkozások: 45-60 óra külső helyszíneken (7 alkalom), a gyakorlatok hétvégenként szombat vagy vasárnap (lehet egész napos is)

Konzultáció: A gyakorlatok között képértékeléseket tartunk és konzultációs lehetőséget biztosítunk.