Invest English Magántanár

Budapest megye
1147 Budapest XIV., Lovász utca 7.

Tanfolyam jellemzői

 • Képzés szintje:
 • Képzés előfeltétele: Nem szükséges iskolai végzettség
 • Kezdés időpontja: folyamatos
 • Tanfolyami napok: hétfő 08:30-20:00, kedd 08:30-20:00, szerda 08:30-20:00, csütörtök 08:30-20:00, péntek 09:00-12:00
 • Képzés formája: egyéni

Iskola összesített értékelése

4 000 Ft
0 Ft
0 Ft
áraink bruttó árak

Legyen részed az Invest English ViP élményében - magántanár otthonos környezetben!

Az Invest English nyelviskolánál a nyelvoktatást egy újabb szintre emelve részt vehetsz angol vagy német nyelvi magánórákon is, ahol a nyelvtanár csak Rád figyel - szemben a kiscsoportos nyelvtanfolyamokkal. Ez azért is előnyös, mert egyéni képességeidnek megfelelő – akár rendkívül gyors – tempóban fejlődhetsz. A magántanár mindig gondosan felkészül, hogy minden a Te egyéni igényeidnek megfelelően kerüljön összeállításra a nyelvi tananyagban. Így az angol- vagy német nyelvtan fordulatait, a tematikát és a szókincset is egy koncentrált, célzott és hatékony nyelvtanfolyam keretében sajátíthatod el.

Hatékony nyelvtanfolyam - csak Neked, személyre szabva!

Noha a magántanár és a magánóra, mint nyelvoktatási forma elsőre drágának tűnhet a többi nyelvtanfolyamhoz képest, mégis sokszor kifizetődőbb annál. Ennek oka az, hogy a kiscsoportos tanfolyamokhoz képest itt még kötetlenebb az óra menete, nem vársz a csoporttagok reakcióira, hanem saját egyéni preferenciáidnak megfelelően haladsz az anyagban a magántanár segítsége mellett. Így mind az angol, mind pedig a német nyelvet könnyedén és gyorsan sajátíthatod el nyelviskolánkban. Ezen felül a magánóráknak megvan az az előnye is, hogy nem csak csoportos tanrend mentén lehet haladni, hanem annál jóval szerteágazóbb tudást is szerezhetsz ezeken a tanfolyamokon. Ilyenek például a külföldi utazások során tapasztalható nyelvi eltérések, kulturális és egyéb felkészültség megszerzése vagy a helyi szókincs, szleng, nyelvjárás megismerése.

Ismerős arcok - élményekkel és nevetéssel teli nyelvórák!

Nálunk a magántanárok árszabása lehetővé teszi, hogy akár egyedül, akár közvetlen ismerőseiddel/barátaiddal/családtagjaiddal kedvezményesen vehess részt a magánjellegű nyelvtanfolyamokon. Többszemélyes magánóráink árai természetesen megoszlanak a résztvevők között, így rendkívüli kedvezmény érhető el, mialatt a nyelvtanfolyam teljesen személyre szabott marad - élvezd az ismerős arcok adta magabiztosságot, miközben szórakozva tanulhatsz angolul vagy németül! Ráadásul magántanulóként nem kell lemondanod a kényelmes és motiváló környezetről sem, hiszen nyelvtanfolyamaink Zuglóban, az otthonos Invest English Nyelviskolában zajlanak – testreszabott időbeosztással – akár HÉTVÉGÉN is!

A magánórák előnyei:

 • A nyelvtanár csak Rád figyel
 • Szerteágazó tudást szerezhetsz
 • Bizalmas légkör, jó tanár-tanuló kapcsolat
 • A tananyag teljesen személyre szabott, egyéni az órarend
 • Üzleti angol, szaknyelvi képzés, céges képzés lehetséges
 • Saját tempódban haladhatsz a nyelvtanulással
 • Kényelmes helyszínen: Budapesten, a XIV. kerületben - Zuglóban tanulhatsz