Prémium Plus Webdesign Tanfolyam

Budapest megye
1131 Budapest XIII., Rokolya u. 1-13. fsz. 11.

Tanfolyam jellemzői

  • Online
  • Képzés szintje:
  • Képzés előfeltétele: Nem szükséges iskolai végzettség
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok:
  • Képzés formája: e-learning, online

Iskola összesített értékelése

215 773 Ft
0 Ft
0 Ft
áraink bruttó árak

Ha tényleg mindent tudni akarsz, akkor a piacon található ajánlatok közül az OWT Prémium tanfolyamot választod, amelynek végén lehetőséged van vizsgát tenni! Sikeres vizsga esetén egy oklevelet kapsz! A kiállított oklevél egy magánokirat, amely igazolja a tanfolyam elvégzését! Mivel 100% online a tanfolyam, nem kell sehová sem utazni.

Mivel ilyen szakma Magyarországon hivatalosan nincsen(webdesign OKJ nem szerepel a képzési jegyzékben, sok más webes, modern szakmával egyetemben), ezért egy un. magánoklevelet tudunk kiállítani ezen szerepel egy  (be van jelentve a képzés, ahová be kell jelenteni). Viszont van egy európai, ami szintén szerepel az oklevélen és szavatolja a piacképes tudást.

Az igazi igazolás azonban a tudásod lesz, amellyel szép kis portfóliót készíthetsz a gyakorlati feladatokból, mert ebben a szakmában ez számít és nem az, hogy milyen papírt lobogtatsz!

Mi a piaci igényeknek megfelelő, élő szaktudást adunk át, mert nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is! Honlapokat készítünk, online alkalmazásokat tervezünk nap, mint nap a 

Fontos szempont követni az új technológiák és eszközök megjelenését – ezért a mobil eszközökre optimalizálás, illetve a responsive tervezés külön modult kapott a tananyagban. Illetve az előző tanfolyamokhoz képest sokkal több szoftveres alapismeret került bele. Bővültek a sitebuild anyagok – a HTML5 és a CSS3 térhódításával olyan lehetőségek nyíltak meg, amire eddig azt lehetett mondani, hogy ezt nem lehet megcsinálni. Most megmutatjuk, hogy de!

PRÉMIUM TANFOLYAM

 

A minden modult magában foglaló teljes Prémium csomagunk rengeteg, nagyon széleskörű tudásanyag, amely elvezet a “Kinyitom a Photoshopot” fázisból a “Webáruházat készítek” pontig. Egyaránt ajánlott teljesen kezdőknek és olyanoknak is, akik akár már készítettek 1-1 honlapot autodidakta módon, de a tervezési folyamatot nem ismerik, illetve nem tudják hogyan fejlődhetnének tovább! Hallgatóink között gyakoriak a rokon szakmák művelői (fejlesztők, kiadványszerkesztők, marketingesek) éppúgy mint olyanok, akik új ismeretekkel jobb esélyeket szeretnének a munkaerőpiacon.

Ez nem egy hagyományos tanfolyam. És nem csak azért, mert online. Fokozottan ügyelek arra, hogy szakzsargon mentes, érthető és érdekes tananyagokat készítsek! Annyi a különbség közöttünk, hogy előbb kezdtem ezzel foglalkozni, és pont olyan kíváncsisággal, félelemmel vegyes érdeklődéssel vágtam neki, mint Te. Próbálom ezt felidézni, és úgy átadni, hogy az igazán kezdőknek is követhető legyen, és a haladóbbaknak is szolgáljon bőséges, új információkkal!


TEMATIKA

Webgrafika
grafikai alapismeretek, tervezéselmélet, webgrafika, képszerkesztés, infografika, prezentáció

Arculat
alapismeretek, tervezéselmélet, vektorgrafika, logótervezés, kiadványszerkesztés

HTML & WP
hosting alapismeretek, drótváz tervezés, HTML & CSS, webergonómia, webáruházak, WordPress sablon, WordPress webáruház

Responsive
Hello Mobil!, responsive tervezés alapjai, mobil alkalmazás design, akadálymentesítés a weben

Marketing
online marketing, Google Analytics alapok, közösségi média, üzleti szemlélet, vállalkozás, karrier


Időtartam: 12 hónap / heti egy lecke

169 900 Ft 


(+áfa) 
bruttó 215 773 Ft

Miért pont nálunk tanulj?

Bizonyára már alaposan körülnéztél, hogy mik a lehetőségeid online webdesign tanulás esetén. Nehéz döntés, hogy mi alapján válassz, ebben az esetben az olcsó hús közmondás duplán igaz lehet, ezért szeretnénk neked segíteni!

Az OWT-n ketten oktatunk – Tóth H. Zsuzsanna a webdesign tervezést, webgrafikát, Szijártó József a sitebuildinget (HTML+CSS kódolás). Kettőnknek összesen közel 20 év webes kivitelezői tapasztalata van, így tudjuk miről beszélünk, és másokkal ellentétben komoly, valódi referenciákkal rendelkezünk (RTL Klub, Extreme Digital, Diamond Nails, Energofish, MVM, több tucat webáruház...) és nap, mint nap honlapkészítéssel foglalkozunk! Ez a munkánk, ebben vagyunk a legjobbak és a web a szenvedélyünk! 

Mit kell tudnod még a tanfolyamról?

Ez az ár tartalmazza az oktatói támogatást, illetve a zárt, hallgatói Facebook csoport használatot – ahol be tudod mutatni a munkáid, és beszélgethetsz, kérdezhetsz a többiektől. Nagyon jó a hangulat, családias, és kiváló húzóerő ahhoz, hogy fejlődj!

Heti rendszerességgel érkeznek az anyagok emailben – minden alkalommal az adott témához kapcsolódó komplett kis csomagot küldöm el neked - írásos tanulnivalóval, gyakorlati feladattal, olykor videós segédlettel.

A tanulás un. Cloud Learning formában zajlik – a tananyag minden eleme adatfelhőben tárolódik – egy online tanfolyamhoz online, internetkapcsolattal bárhonnan, bármikor elérhető eszközök dukálnak!

A gyakorlati feladatokhoz az Adobe programok 30 próbaverzióit ajánljuk – a pontos letöltési helyeket az első lecke tartalmazza! Ha rendelkezel teljes verzióval még könnyebb – illetve mivel hosszú a tanfolyam, az Adobe Creative Cloud megoldását ajánljuk még – ez bérelhető formája a szoftvereknek.

Egy dologra azért felhívnám a figyelmed, mielőtt jelentkezel! Tényleg azt gondolom, hogy a vizuális érzék fejleszthető, a tervezési folyamat tanulható – nem művészi hajlam kérdése. Akinek van egy kis esztétikára igénye, szívesen végez kreatív tevékenységeket, annak megfelelő a tanfolyam. Számítástechnikai alapot azonban nem nyújt. Programot telepíteni, oldalakon regisztrálni, letölteni, kicsomagolni, keresni legalább háztartási szinten tudnod kell, illetve egy minimális angol tudásra, szövegértésre is szükséged lesz.
Ha ezeknek birtokában vagy, és eldöntötted, belevágsz, akkor a jelentkezési lapot kitöltve máris megteszed az első lépést!