Útmutató a marketing produktivitás növeléséhez

Budapest megye
1052 Budapest V., Gerloczy u. 7.

Tanfolyam jellemzői

  • Képzés szintje: Nem ad végzettséget
  • Képzés előfeltétele: 8. évfolyam elvégzése után
  • Tanár: Damjanovich Nebojsa
  • Kezdés időpontja: folyamatos
  • Tanfolyami napok:
  • Képzés formája: távoktatás, e-learning, online
  • Elmélet/gyakorlat aránya: 100/0 %

Iskola összesített értékelése

25 387 Ft
0 Ft
0 Ft
áraink bruttó árak

Ez egy online képzés, mely profi távoktatási rendszerben készült. Mint más képzésekben, itt is előadásokat és segédleteket fogsz látni és le is tudod tölteni mindet. A képzés egy hónapon át lesz elérhető, ezalatt e-mail és skype support-ot is kínálunk minden résztvevőnek. Akkor leszünk boldogok, ha a képzés után produktívabb lesz a marketing munkád!

Kávé mérgezés helyett tanulj meg bizonyított technikákat a marketing produktivitás növelésére! "Lépésről-lépésre" -útmutató marketingeseknek

A PROBLÉMA: "Csinálj meg 1000 feladatot, pontosan és tegnapelőttre!"

Minden a reggeli kávézás közben kezdődik, amikor belenézel a leveleződbe és tudatosul benned, hogy a régi mellett mennyi új feladat vár még rád. Közben bejön a főnök és az asztalodra dob még egy pár, nagyon sürgős dolgot. A telefon csörögni kezd, miközben az új hírlevelet rakod össze, de a Facebook-ra is ki kell valamit, mert már nagy késésben vagy. A következő kampánytervezésről ne is beszéljünk. Ismerős? 
Ahogy mondani szoktak, "nem vagy egyedül" ezekkel a problémákkal a marketingesek nap mind nap találkoznak.

A MEGOLDÁS: Útmutató a marketing produktivitás növeléséhez

"EZ NEKEM VALÓ?"

Az útmutatóból profitálhatnak a kis- és a nagycégek marketingesei egyaránt!

A képzésben szereplő módszereket millióan használják a világban nap mint nap, tehát nem új, még ki nem próbált technikák fognak elhangzani! Az egészben meg az a legjobb, hogy bárki használhatja, aki marketing területen dolgozik, akár kis, akár nagy cégnél.

A KÉPZÉS DÍJA: 25.387 Ft + ÁFA

"MIT TARTALMAZ A KÉPZÉS?"

A távoktatásos képzés egy útmutató, lépésről-lépésre a következő témákkal

Feladat menedzsment - A marketinges legnagyobb problémája a feladatmenedzsment. Ezt egy csapással elintézzük a GTD módszer bemutatásával.

Okostelefon - Minden - úgy értem minden, ami marketing munka - átvihető okostelefonra. Bemutatom neked, miben segíthetnek a mobil App-ok.

Naptárkezelés - Legyen a naptárod a személyi asszisztensed! A naptár alkalmazás sokrétű használatával időt és pénzt takaríthatsz meg.

E-mail kezelés - Az útmutatóban megtanulhatod "inbox zero", és pár más technikát, amivel az üzleti (és magán) levelezés bajnoka leszel.

Social média marketing automatizálása - Ahhoz, hogy több social platformon állandóan jelen legyen a céged, több emberre vagy automatizálásra van szükség. Én a második verziót preferálok és megmutatom a hogyanokat.

Content marketing sablonok - A content marketing egyik kulcsfontosságú eleme a multifunkcionalitás, avagy tartalom létrehozása több formátumra. Ehhez sablonokat és más segédleteket mutatom be.

Kampánytervezés - Van egy eszköz, amivel a kampánytervezésed nem lesz többé nyűg. Nem, nem excell-ről van szó :-)

Önképzés - Sok szakmai anyag elolvasására sosincs idő. Ha csak nem használod a technikákat, amelyeket a képzésen be fogok mutatni.

Eddig azt hittem, hogy sok feladatot képes vagyok elvégezni gyorsan és pontosan. Az „Útmutató a marketing produktivitás növeléséhez” online kurzus bebizonyította, hogy lehetek még hatékonyabb, így több időm marad a családomra. - VALDA NOÉMI, NaturMarket Webáruház

"MIT KAPOK A PÉNZEMÉRT?" - Mit tartalmaz a távoktatásos képzés?

Videó előadásokat különböző oktatási segédletekkel, amik rendelkezésedre fognak állni 1 egész hónapon át. A modulok egy professzionális távoktatási rendszerben vannak elhelyezve, mely tökéletesen használható számítógépeken, táblagépeken, de okostelefonokon is, és a következő megtekinthető és letölthető elemekből állnak:

VIDEÓ ELŐADÁSOK - A képzés 8 videó előadásból áll. Az előadásokatat tekerheted vagy megállíthatod, de persze le is töltheted.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK - Minden oktatási anyagot le lehet tölteni, ezek közt lesznek az előadások, a hang és videó anyagok és más oktatási segédletek.

SZAKMAI FÓRUM - Minden szakmai kérdés megbeszélésében és globális kérdésekben szakmai fórum fog segíteni, ahol nem csak én fogok válaszolni.

SKYPE KONZULTÁCIÓ - A képzés minden résztvevője jelentkezhet csoportos Skype konzultációkra, amelyek archívumban is elérhetőek lesznek.

A KÉPZÉS DÍJA: 25.387 Ft + ÁFA